Zoekmachine Marketing

Home Zoekmachine Marketing
Wilt u ook dat uw website voor U werkt?
  1. Wilt u beter gevonden worden in Google en andere zoekmachines?
  2. Wilt u weten hoeveel bezoekers uw (social media) marketingcampagne naar uw website trekt?
  3. Wilt u weten wat uw investering u daadwerkelijk oplevert?

Topshelf Media helpt u graag aan meer bezoekers op uw website en bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van opdrachtgevers die wij mogen noemen.

Voorbeeld: L’Oréal Nederland Sale

Van L’Oréal Nederland kregen wij begin 2015 de opdracht om een website te bouwen met daarop een bestelmogelijkheid voor tickets voor hun tweejaarlijkse L’Oréal Sale, waar producten tegen interessante kortingen worden aangeboden. Door slechts een maximaal aantal tickets per uur beschikbaar te stellen via de website www.lorealsale.nl, is de drukte beheersbaar geworden. Dat was daarvoor weleens anders. Als er nu gezocht wordt op “l’oréal uitverkoop”, “loreal uitverkoop”, “l’oréal sale” of “loreal sale”, dan wordt de website als 1e zoekresultaat getoond in Google, zie hieronder:

zoekmachine-marketing-seo-loreal-nederland-sale-topshelf-media

PrintScreen via Google d.d. 20 oktober 2016

Wat doen de bezoekers op mijn website en wat levert mijn marketing euro op?

Meten is weten dus u heeft analyse software op uw site nodig. Google Analytics is daar een goed voorbeeld van. Deze tool voorziet in duidelijke rapporten zodat wij exact kunnen bijhouden wat er op uw website gebeurt en wat uw marketing euro oplevert.

ACTIE!

Ten eerste moet uw website goed vindbaar zijn. De techniek achter uw site moet daarom goed in elkaar zitten wil een zoekmachine uw website hoog in de zoekresultaten plaatsen. Helaas schiet de techniek van veel websites tekort. Die kunnen niet goed geoptimaliseerd worden voor de vindbaarheid in zoekmachines. De websites die wij bouwen zijn technisch geoptimaliseerd voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Zoekmachine Optimalisatie

Een zoekmachine komt regelmatig ‘op bezoek’ bij uw website (spideren). Het resultaat van dit proces bepaalt op welke positie uw website wordt gepositioneerd binnen de zoekresultaten. Tijdens dit proces ondervinden zoekmachines vaak problemen. Daardoor is een website niet of slecht vindbaar in de zoekmachines. De expertise van Topshelf Media op het gebied van Search Engine Marketing, waaronder SEO en SEA, is nu binnen handbereik. Wilt u ook vooroplopen op het gebied van zoekmachine marketing? Schakel ons dan snel in.

Voorbeeld: Kapsalon IJsselstein

Hieronder ziet u een voorbeeld van een zoekmachine optimalisatie project voor kapsalon Jon Karelse Intercoiffure met vestigingen in IJsselstein, Nieuwegein en Veenendaal. Als je op Google zoekt op “kapsalon IJsselstein” dan staat bovenaan de 1e pagina onze opdrachtgever Jon Karelse Intercoiffure, zie hieronder.

zoekmachine-marketing-seo-ijsselstein-nieuwegein-utrecht-topshelf-media

PrintScreen via Google d.d. 20 oktober 2016

Voorbeeld: Business Club Utrecht van 378.000 zoekresultaten op de 1e plek

Hieronder ziet u een voorbeeld van de seo / search engine optimization activiteiten voor Business Club Utrecht. Na het invoeren van de zoekopdracht “Business Club Utrecht” in Google wordt onze website, die van Topshelf Media, als eerste organische zoekresultaat getoond omdat wij een pagina aan onze website hebben toegevoegd en onze website goed geoptimaliseerd is. Als tweede resultaat wordt de website van Business Club Utrecht zelf getoond, zie hieronder.

zoekmachine-marketing-business-club-utrecht-seo-ijsselstein-nieuwegein-utrecht-topshelf-media

PrintScreen via Google d.d. 20 oktober 2016


Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website geld oplevert?

Wij zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en dat uw bedrijf via belangrijke zoektermen wordt gevonden. U wilt toch ook dat uw website uw ‘beste verkoper’ wordt? Met ons Internet Marketing Concept zorgen wij ervoor dat uw bedrijf beter gevonden wordt in Google en dat uw site daadwerkelijk geld oplevert.

Waarom zou ik bij jullie zoekmachine marketing afnemen?

Naast dat wij verstand hebben van de technische kant van zoekmachine marketing hebben wij eveneens meer dan tien jaar ervaring met het realiseren van extra bezoekers naar uw website. Uw doelstellingen zijn daarbij ons uitgangspunt. Aan de hand daarvan wordt een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. De voor uw branche en producten of diensten belangrijke zoekwoorden worden ingezet om uw Internet Marketing Strategie te ontwikkelen. Het resultaat daarvan is dat uw bedrijf, product of dienst beter gevonden wordt in Google! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en onze samenwerkingsmogelijkheden.

Nu contact met ons opnemen >>