Open een webwinkel en verhoog uw omzet

Home Open een webwinkel en verhoog uw omzet
Onze webwinkels worden volledig werkend opgeleverd. U hoeft er dus zelf niets aan te doen. Wij vullen zelfs de eerst ‘schappen’ voor u met producten, desgewenst onderverdeeld in categorieën en subcategorieën.

Wij kunnen met standaard lay-outs werken zodat uw winkel snel geopend kan worden maar als u een unieke uitstraling wilt, dan geven wij uw webshop vorm in de door u gewenste kleuren, huisstijl en logo, indien u die heeft. Een andere lay-out kunnen wij snel voor u realiseren zodat uw shop in de toekomst blijft voldoen aan uw wensen.

Betalen met iDeal, PayPal, Creditcard of een handmatige overboeking

U vraagt, wij draaien. Wilt u dat uw klanten met iDeal kunnen betalen? Geen punt. Ook PayPal betalingen, creditcards of betalen voor of na ontvangst via een handmatige overboeking is mogelijk. U bepaalt de betaalmethode. Daarbij kunt u bijvoorbeeld rekening houden met wat het beste bij uw doelgroep(en) past.

Bekijk een voorbeeld van een webwinkel die Topshelf Media heeft gerealiseerd >>

Voor Edit realiseerden wij een webwinkel waarbij je zowel met iDeal kan betalen als via een handmatige overboeking.

Bel ons gerust voor meer informatie over webshops. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw omzet een boost te geven via een webwinkel. Denk daarbij onder andere aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie, dienst of product door de inzet van sociale media.