Webshops

Home Webshops

Onze webwinkels worden volledig werkend opgeleverd. U heeft zelf het volledige beheer over uw webshop.

Als uw webwinkel snel open moet dan kunnen wij met onze standaard lay-outs werken zodat uw winkel snel geopend kan worden. Daarna kunnen wij alsnog een maatwerk design implementeren. Als uw planning het toelaat dan kunnen wij al vanaf het begin een unieke uitstraling creëren. Wij geven uw webshop dan gelijk vorm op basis van de briefing die u ons heeft gegeven en de brainstorm sessie die daarop volgt met u. Wij blijven de webshop doorontwikkelen op basis van uw wensen en de veranderende behoefte van uw doelgroepen, zodat uw webshop ook in de toekomst blijft voldoen aan uw wensen.

Betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact, elk willekeurige andere payment provider of een handmatige overboeking

U vraagt, wij draaien. Wilt u dat uw klanten met iDeal kunnen betalen? Geen punt. Ook PayPal betalingen, creditcards of betalen voor of na ontvangst via een handmatige overboeking is mogelijk. U bepaalt de betaalmethode. Daarbij kunt u bijvoorbeeld rekening houden met wat het beste bij uw doelgroep(en) past.

Voor L’Oréal Sale hebben wij een webshop ontwikkelt voor hun jaarlijkse L’Oréal Sale aan het einde van het jaar. Om de ruim 3.000 consumenten die op hun evenement afkomen in goede banen te leiden, worden er in de webwinkel slechts 300 tot 400 kaarten per uur aangeboden.

webshop-webwinkel-loreal-sale-uitverkoop-goedkoop-topshelf-media

Hieronder zie je een voorbeeld van een andere webwinkel die wij hebben gerealiseerd.

Voor Edit realiseerden wij een webwinkel waarbij je zowel met iDeal kan betalen als via een handmatige overboeking.

Bel ons gerust voor meer informatie over webshops. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw omzet een boost te geven via een webwinkel. Denk daarbij onder andere aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie, dienst of product door de inzet van sociale media.

Contact >>