Webdevelopment

Home Webdevelopment

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van websites de wij hebben gerealiseerd:

Bekijk ook een greep uit de video’s die wij hebben gerealiseerd of check onze blog voor uiteenlopende marketing en communicatie projecten.

Het 10-stappenplan van Topshelf Media

Het proces van concept tot lancering van uw website doorloopt bij Topshelf Media 10 stappen.

1 Interview met u
Als eerste stap in het proces houden wij een interview met u. Hiermee worden alle wensen en eisen geïnventariseerd.

2 Concepting
Wij werken het interview uit en beginnen met het concepten van de oplossing. Stap 3 hangt hier nauw mee samen.

3 Interaction Design
Het interactie ontwerp vormt de fundering van uw website. Dit doen wij onder andere aan de hand van wireframes (draadmodellen).

4 Design
Nadat de wireframes zijn gemaakt, start het opzetten van een stijl. In feite wordt in deze fase het sausje over het functionele ontwerp gegoten.

5 Terugkoppeling
Na de design-fase, wordt het project teruggekoppeld naar de klant, alvorens alle resterende schermen van de site worden uitgewerkt.

6 Ontwikkeling
Na uw akkoord gaan we verder met de bouw van de website (front- en backend welteverstaan). Nu wordt het design ook ‘werkend’ gemaakt.

7 Testen & Debuggen
Wanneer de ontwikkelingsfase ten einde is kan begonnen worden met het testen en debuggen van de front- en backend, voordat de oplevering plaats vindt.

8 Offline Testfase / Herontwikkeling
Als wij uw wensen naar een werkende technische oplossing hebben vertaald, lopen wij met u de website door om te controleren of wij aan uw wensen hebben voldaan. Indien nodig wordt de website deels herontwikkeld waarna er wederom getest wordt, samen met u.

9 Demo / Oplevering
Uiteindelijk wordt de website (front- en backoffice) opgeleverd. De website kan nu officieel online!

10 Zoekmachine Marketing
Als uw website online is blijven de zoekmachine marketing specialisten van Topshelf Media voor u klaar staat om er voor te zorgen dat uw website goed gevonden blijft worden door uw doelgroep(en).

Wilt u ook weten hoe wij er voor zorgen dat uw website voor U gaat werken? Lees meer over onze zoekmachine marketing diensten.