Webapplicaties

Home Webapplicaties

De techniek aan de ‘achterkant’ van de websites die wij ontwikkelen, maakt het leven voor de gebruikers van het Topshelf Media CMS een stuk aangenamer. Omdat wij bekend zijn met de nieuwste programmeertalen en databasemanagementsystemen kunnen wij ons CMS blijven doorontwikkelen. Hierdoor lopen wij voorop en kunnen wij u ondersteunen bij de uitvoering van de meest complexe projecten en multimedia campagnes.

Voorbeelden van webapplicaties

  • Online Offerte Applicatie

Voor een certificerende instantie hebben wij een maatwerk applicatie ontwikkelt waarmee zij op een gebruiksvriendelijke manier de door hen recent gecertificeerde en geschorste bedrijven online kunnen publiceren. Alleen de vijf meest recente bedrijven worden op de website getoond. Als er een nieuw bedrijf bij komt, dan verdwijnt ‘nummer 5′ naar een onzichtbaar en niet openbaar archief. Dat archief kan benaderd worden door de controlerende overheidsinstantie die daar een gebruikersnaam en wachtwoord voor hebben ontvange.

  • Online Bestel Systeem

Voor een concertorganisator hebben wij een programma geschreven waarmee bezoekers eenvoudig tickets kunnen bestellen. Alle ingevoerde gegevens worden automatisch in een database opgeslagen en het e-mailadres wordt, indien aangevinkt, als nieuwe abonnee geregistreerd in ons e-mailmarketing systeem. Desgewenst komt de bezoeker in een e-mail marketingcyclus terecht waarmee hij in de aanloop naar het evenement wordt geïnformeerd over de artiesten, nieuwtjes etc.

  • Applicatie Op Maat

Heeft u behoefte aan een specifiek stukje maatwerk om uw bedrijfsprocessen verder te automatiseren zodat u kosten gaat besparen? Laat u dan vrijblijvend informeren door de ontwikkelaars van Topshelf Media.

Wilt u weten wat Topshelf Media voor u kan betekenen? Bel of mail ons voor een inspirerend gesprek.