Testimonials

Home Testimonials

Opdrachtgever: Edit 5
Persoon: Rick van Midde
Functie: Directeur Educatieve Uitgeverij Edit5

“Martin heeft niet alleen tot volle tevredenheid meegedacht over en gebouwd aan mijn zakelijke site (edit5.nl), maar hij zet al zijn creativiteit en innovatieve ideeën ook in als maatschappelijk partner van de United Jeugd Cup.” (augustus 2011)

Website: www.edit5.nl

Opdrachtgever: PerDoceo Consulting
Persoon: Gijsbert Boor
Functie: CEO PerDoceo Consulting

“Ik heb Martin leren kennen toen ik op zoek was naar iemand die mijn website www.PerDoceo.nl wilde vernieuwen. De reden dat ik uiteindelijk voor Martin heb gekozen heeft te maken met de manier waarop hij o.a. zijn intake doet en de tips die hij vooraf geeft en die er uiteindelijk voor zorgen dat de website sneller gevonden wordt. Zijn ideeën om bepaalde stijlen toe te passen hebben geresulteerd in een zeer strakke en zakelijke website die past bij de uitstraling van het logo en dienstenportfolio.

Martin, hartstikke bedankt!”

Website: www.perdoceo.nl

 

Opdrachtgever: Klaver 4 Inkoop
Persoon: Maria Mandjes
Functie: Eigenaar Klaver 4 Inkoop

“Ik heb Topshelf Media ingehuurd omdat ik mijn “oude” website een nieuwe en professionelere look wilde geven. Martin denkt goed mee en vertaald de zaken in een goede visie goed naar het juiste design en de techniek. Daarnaast goed bereikbaar, hulpvaardig en prettig in de omgang.”
Website: www.klaver4inkoop.nl


Opdrachtgever: Wouter Kolff
Functie: Burgemeester Veenendaal

“Martin heeft mijn website gebouwd, waarbij ik bijzonder tevreden ben over zijn service, betrokkenheid, kennis van zaken, creativiteit en resultaatgerichtheid. Martin weet waarover hij spreekt, lost problemen adequaat op en zet zich volledig in voor een mooi eindproduct!”

Website: www.wouterkolff.nl (offline i.v.m. overgang naar communicatie via Facebook pagina)

 

Opdrachtgever: KPN
Persoon: Ashley Pino
Functie: Teamleider Platform Mangers VoIP, KPN

“Martin heeft een enorme drive, een creatieve geest en is op en top ondernemer. Met zijn bedrijf Topshelf Media levert hij met recht media ‘Van De Bovenste Plank’. Zijn ideeën met betrekking tot business to consumer marketing zijn verfrissend. Wat hij heeft neergezet met de Stichting Fotowedstrijd is bovendien een goed voorbeeld van zijn (internet) marketing- & communicatietalent. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een frisse wind voor hun internet marketing en social media marketing strategie, raad ik zeker een gesprek met Martin aan! Met zijn creatieve inzet geldt niet ‘Be Surprised maar ‘Be Marveled!”

 

Opdrachtgever: ReLinked Events
Persoon: Franklin den Bleker
Functie: Partner ReLinked B.V.

“Met de site van www.relinkedevents.nl heeft Martin een geweldige klus geklaart! Snel, op maat, hoge mate van service en vooral pro-actief in het meedenken t.b.v. onze business doelstellingen.”

Website: www.relinkedevents.nl (niet langer online i.v.m. einde project)

Organisatie: Gemeente IJsselstein
Persoon: René van der Aa
Functie: Projectleider / Beleidsadviseur

“Martin Planken heeft met zijn bedrijf Topshelf Media een mooie website gecreëerd voor het activeringsproject Sam Sam van de gemeente IJsselstein (Ut). Service en persoonlijke dienstverlening stonden hierbij hoog in het vaandel en hebben geleid tot een mooi resultaat.”

Website: www.samsam-ijsselstein.nl (niet langer online i.v.m. einde project)

Organisatie: Stichting IJsselstein 700 Jaar Stad
Persoon: Coert van Ee
Functie: Secretaris / Burgemeester van Zederik

“De stichting ‘IJsselstein 700 jaar stad’ heeft Topshelf Media de opdracht gegeven om de digitale systemen te ontwikkelen waarmee het feest ‘IJsselstein 700 jaar Stad’ in héél 2010 en begin 2011 onder de aandacht gebracht wordt. Met het multimediaconcept dat zij hebben ontwikkeld, wordt het jaarprogramma zowel via de website www.ijsselstein700jaarstad.nl als via een groot videoscherm op de Overtoom gecommuniceerd. Sponsors worden op een voor IJsselstein unieke manier in beeld gebracht. Onze contactpersoon bij Topshelf Media, Martin Planken, is een creatieve persoonlijkheid. Hij denkt mee en is gedreven om de beste resultaten voor zijn opdrachtgever te realiseren.”

Website: www.ijsselstein700jaarstad.nl (niet langer online i.v.m. einde project)

Organisatie: Studio George Terberg
Persoon: George Terberg
Functie: Algemeen Directeur

“Martin Planken kan ik van harte aanbevelen. Wij hebben succesvol gewerkt aan het ontwikkelen en realiseren van twee nieuwe concepten op het gebied van webvideo, culinaire fotografie en het genereren van new business. Zijn ervaring op het gebied van marketing, communicatie en nieuwe media bleken uitstekend te werken en hebben ons bedrijf een sterker profiel gegeven. Martin is een hardwerkende, betrouwbare en creatieve persoonlijkheid.”

 

Organisatie: Ministerie van Veiligheid en Justitie
Persoon: Bas van der Horst
Functie: Business Analyst

“Martin is a very positive thinking and enthusiastic chairman. He is analytical and good in seeing things in perspective of the aim foundation goal. He is very motivated for his position as chairman and was a nice colleague to work with.”

 

Organisatie: TNT Global Express
Persoon: Siebrand Wolberink
Functie: Internal Audit Manager, Europe & Americas

“I have worked with Martin on numerous occasions and am very satisfied with both the work he delivers and his personality. On the most recent occasion I have hired Martin to develop a website of the Dutch Plato Institute. Before that we have worked together on several (non-profit) projects. I will certainly work together with him again in the future. He lives up to his promises, is always in a good spirit, delivers quality service and his drive and resilience is excellent. When you have any inquiries, please contact me through email: red_nimrod@hotmail.com.”

 

Organisatie: Rabobank
Persoon: John Goes
Functie: Financieringsspecialist

Ik ken Martin Planken persoonlijk vanuit verschillende hoedanigheden. Als medebestuurslid en penningmeester van de stichting fotowedstrijd, waarin we beide deelnemen, heb ik hem leren kennen als een gedreven, energieke en enthousiaste persoonlijkheid. Hij beschikt over een creatieve geest en weet mensen te enthousiasmeren en te stimuleren en heeft verre van een 9 – 5 mentaliteit. Martin heeft vanuit zijn eenmanszaak Planken Media voor ons nieuw opgestarte bedrijf Kaatje en Co diverse opdrachten naar volle tevredenheid afgerond. De opdrachten werden slagvaardig opgepakt. Hij toont in mijn ogen een prettige betrokkenheid bij andermans doelen en hanteert daarnaast een goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik kan Martin en zijn bedrijf Planken Media daarom van harte aanbevelen.

 

Organisatie: Gemeente IJsselstein
Persoon: Paul Horsmans
Functie: Communicatieadviseur

“Toen ik werkte als communicatieadviseur bij de gemeente IJsselstein maakte ik voor het eerst kennis met Martin die een groot enthousiasme aan de dag legde rondom het organiseren van een fantastische fotowedstrijd met grote promotionele waarde voor de stad. Een belangrijk effect is ook dat het inwoners hierdoor nog meer trots maakte op het mooie IJsselstein. Martin heeft een geweldig doorzettingsvermogen en weet mensen hierdoor te binden. Hij ziet kansen zodat er een win-win situatie ontstaat. Niet verwonderlijk dat ik Martin als inspirerende kracht bij meer evenementen blijf tegenkomen zoals nu bij het 700-jarig bestaan van de stad IJsselstein.”