Social Media Marketing

Home Social Media Marketing
Bereik tienduizenden potentiële klanten via social media

Sociale netwerken hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Facebook, Instagram, SnapChat, LinkedIn, YouTube en Twitter zijn niet meer weg te denken in het huidige digitale tijdperk. Topshelf Media is sinds 2007 aantoonbaar actief met sociale media, nog voor dat de term Social Media Marketing ingeburgerd was.

Social Media Marketing: “Van adverteren naar activeren.”

Wij verzorgen de Social Media Marketing voor uiteenlopende organisaties. Denk aan retailorganisaties, politici, werving- en selectiebureau’s, evenementenorganisaties en diverse non profit organisaties.

Aanpak opzetten Social Media Marketing Strategie

Wij starten met het (door)ontwikkelen van de social media profielen van u of uw organisatie. Daarna maken wij in samenwerking met u een contentplan met daarin uw marketingactiviteiten. Vervolgens gaan wij alle deelactiviteiten inplannen in de marketingagenda. Wij realiseren de social media berichten en zorgen ervoor dat deze via sociale netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn en bijvoorbeeld YouTube geplaatst worden.

Video Marketing op Facebook

Hieronder zie je dat wij met één video ruim 50.000 personen hebben bereikt voor onze opdrachtgever. Wat verder opvalt is dat er veel gereageerd is op het bericht en dat het bericht bijna 100 keer gedeeld is.

facebook-marketing-social-media-advertentie-adverteren-topshelf-media

 

Hieronder zie je een voorbeeld van het aantal bereikte personen dat met enkele video’s op de Facebook pagina van Jon Karelse Intercoiffure uit IJsselstein is gerealiseerd. Je ziet dat de marketing acties in vier weken tijd ruim 107.000 personen heeft bereikt.

facebook-marketing-social-media-advertentie-adverteren-topshelf-media

Facebook Marketing

Facebook loopt wereldwijd richting de 2 miljard gebruikers waarvan ruim 9 miljoen in Nederland. Voor veel organisaties biedt Facebook ongekende mogelijkheden om de dienstverlening en producten onder de aandacht te brengen of om op een positieve manier op het netvlies van de doelgroep te komen.

Hieronder zie je een voorbeeld van het aantal bereikte personen dat met enkele Facebook berichten op de Facebook Pagina van Kapsalon van Loo uit Gorinchem is bereikt. Je ziet dat het plaatsen van enkele berichten bijna 5.000 mensen heeft bereikt.

Facebook Marketing Kapsalon van Loo

Voorbeelden van Facebook Pagina’s

Een paar voorbeelden van door ons gerealiseerde en onderhouden Facebook Fanpages, bekijk je via onderstaande links:

– Pagina van de kapsalons van Jon Karelse Intercoiffure
– Pagina van Residentie Californië & Coby’s Hoffie
Pagina van Kapsalon van Loo

Integratie van Facebook, Twitter, YouTube en bijvoorbeeld LinkedIn in e-mailnieuwsbrieven

In alle e-mailnieuwsbrief campagnes die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen, integreren wij onder andere de Facebook Share en Tweet button. Hiermee kunnen de ontvangers de nieuwsbrief eenvoudige via delen met hun vrienden waardoor het bereik wordt vergroot. Uiteraard kan de nieuwsbrief ook via een ‘Forward to a friend’ button worden doorgestuurd per e-mail.

Social Media Workshops en Trainingen

Wij organiseren sinds 2011 op aanvraag (inhouse) Social Media Workshops dus als u interesse heeft dan helpen wij u graag verder. Wilt u meer weten over de zakelijke mogelijkheden van sociale media als Facebook, Twitter, LinkedIn en bijvoorbeeld YouTube?

Neem vandaag contact op! >>