Diensten

Home Diensten
Waar veel bedrijven stoppen gaat Topshelf Media verder. Wij blijven met u meedenken en informeren u over de mogelijkheden van nieuwe media. Maximale exposure voor uw organisatie is ons doel. Iedere opdracht biedt ons de kans om onze jarenlange online marketing en communicatie ervaring en up-to-date kennis van het internet voor u in te zetten en om ons verder te ontwikkelen. Wij leren van u en u leert van ons. Wij gaan er vanuit dat één plus één drie is: synergie.

One-Stop-Studio

Topshelf Media is een ‘One-Stop-Studio’. Wij werken middelen vrij dus als uw doelgroepen met een webvideo beter bereikt worden dan met een eigen digitaal magazine, dan draaien wij onze hand daar niet voor om, indien nodig in samenwerking met onze gespecialiseerde partners. Met uw doelstellingen als uitgangspunt gaan wij aan de slag. Van een website of een e-mailnieuwsbrief tot een (digitale) mediastrategie. Van concept tot realisatie bent u onderdeel van het team dat aan de positionering van uw producten en diensten werkt.

Betrokken: van Concept tot Lancering

Na de lancering van uw website of bijvoorbeeld uw zoekmachine marketing campagne, blijft u betrokken. U kent uw doelgroepen en klanten namelijk als geen ander. Nadat uw klantenbestand en prospects actief benaderd zijn en wij kennis hebben opgedaan over hun wensen en behoeften, wordt de campagne indien nodig bijgestuurd en worden additionele (social) media ingezet.

Voor welke diensten kunt u bij ons terecht? Hieronder treft u een greep uit onze diensten aan:

  1. Responsive Webdesign
  2. Webdesign & Webdevelopment
  3. Webwinkels alias webshops
  4. Webapplicaties
  5. E-mailmarketing
  6. Social Media Marketing
  7. Zoekmachine Marketing
  8. Content Management Systemen
  9. Certified (Web)Hosting

U ziet het: wij zijn een One-Stop-Shop. Wij hebben (bijna) alles in huis om de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor uw organisatie, merk en/of product te vergroten.

Laat u (wellicht) motiveren en inspireren

Ga in gesprek met Topshelf Media. Wij zetten onze brede kennis van nieuwe media, reclame en public relations graag voor u in. Uw visie is ons uitgangspunt. Wij hanteren daarbij het 7-stappenmodel van Planken ©.

Neem gerust contact met ons op als u eens van gedachten wilt wisselen.