Certified Hosting

Home Certified Hosting

De beveiliging van uw website en uw e-mailverkeer is onze topprioriteit! Met onze eigen Certified Hosting dienst is uw e-mailverkeer voorzien van een beveiligingscertificaat en desgewenst wordt uw content management systeem ook voorzien van een beveiligingscertificaat. Uw e-mails worden versleuteld verzonden over een beveiligde verbinding. Deze dienst bieden wij aan onder het label Certified Hosting. Wij bouwen niet alleen websites, webshops en webapplicaties maar hosten ze ook op ons eigen cloud hosting platform.

Webhosting Server Topshelf Media
Cloud Hosting van Topshelf Media
Cloud Hosting

Cloud Hosting houdt in dat u bij ons een flexibele bundel van capaciteiten koopt die via het internet bereikbaar is. Wij hebben alles in eigen beheer. Onze servers zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie en bieden ons alle flexibiliteit. Als er (tijdelijk) meer capaciteit nodig is dan schalen wij die snel op naar behoefte. Buiten dat dit sowieso voor alle websites – klein of groot – voordelen oplevert, stelt het ons in staat om de meer veeleisende websites strakkere garanties in de servicecontracten aan te bieden. Wij bouwen, hosten en beheren maatwerkoplossingen voor uiteenlopende websites en applicaties. Denk hierbij aan drukbezochte websites, veelgebruikte webapplicaties en websites met online betaaldiensten. Dan is het wel zo’n prettig idee als deze diensten veilig door u gebruikt kunnen worden en dat de data van uw klanten goed beveiligd is.

9 Redenen om voor Certified (Cloud) Hosting van Topshelf Media te kiezen

#1 Redundant Netwerk
Een volledig redundant netwerk verspreid over twee topklasse datacenters.

# 2 Schaalbare oplossingen
Als u tijdelijk meer capaciteit nodig heeft schalen wij die snel op naar behoefte.

# 3 Topklasse Support
Snel, vriendelijk en effectief.

# 4 Specialist in Virtualisatie
Wij zijn dagelijks op hoog niveau met virtualisatie bezig. Dit garandeert hoge kwaliteit voor zowel onze virtuele servers als voor onze maatwerkoplossingen.

# 5 Development Expertise
Wij ontwikkelen onze producten continue. Daardoor weten wij precies wat ervoor nodig is om uw website en webapplicaties efficiënt  te laten draaien.

# 6Beveiligd e-mailverkeer
Al uw e-mails worden versleuteld verzonden. Onze e-maildiensten zijn voorzien van beveiligingscertificaten. Ook uw website kan voorzien worden van een beveiligingscertificaat.

# 7 Prijsbewust
Topshelf Media biedt maximale redundantie voor de scherpste prijs. Wij denken actief met u mee over het minimaliseren van uw kosten.

# 8 Groene energie
De websites van Topshelf Media draaien op servers die gevoed worden door groene energie.

# 9 Hoge kwaliteit mensen
Wij hebben extreem kundige medewerkers met veel ervaring in het begeleiden van bekende en minder bekende bedrijven in hun groei.

Neem gerust contact met ons op of geef een belletje. Wij staan voor u klaar. Net als de koffie trouwens.