Lancering responsive website Beste Kapsalon van Nederland

07/09/2017
Topshelf Media

De afgelopen maanden zijn we samen met de mensen van Kapsalon van Loo druk geweest met hun nieuwe website. Vandaag is het dan zover: hij is online! Wij zijn benieuwd wat iedereen er van vindt. Heb je nog een leuk idee of mis je misschien iets? Laat het ons weten!

Het team van Kapsalon van Loo ziet je graag tegemoet bij hun in de salon in Gorinchem!

Lees verder

Beste Kapsalon van Nederland krijgt nieuwe promotievideo

07/09/2017
Topshelf Media

Voor deze Award winning salon hebben wij een aangepaste versie gemaakt van de originele promotievideo uit augustus 2015. Zo won Kapsalon van Loo in 2016 het RTL4 programma “De Beste Kapsalon van Nederland” en dat is o.a. meegenomen in deze update. Aan die wedstrijd mocht Topshelf Media een bijdrage leveren op het gebied van de (internet) marketing en communicatie waarmee de deelname onder de aandacht werd gebracht.

Lees verder

8 sept. 2017: Netwerkbijeenkomst + Cyber Security Sessie Power4ICT

18/08/2017
Topshelf Media

Op 8 september ben je welkom op onze maandelijkse netwerkbijeenkomst. Dennis van Wankum, eigenaar van Partner Power4ICT, verzorgt om 09:30 uur een “eye opening” sessie over Cyber Security en de ontwikkeling op ICT gebied. Denk aan veilig werken in de cloud, Office 365 en wat je aan Cyber Security kunt doen.

Lees verder

Netwerkbijeenkomst, CommonEasy & LinkedIn Profielfoto’s door Etienne Oldeman Photography

11/07/2017
Topshelf Media

Vrijdagochtend 14 juli beloofd weer een ontspannen netwerkmeetup te worden op het netwerkplein bij onze Partner Makro Nieuwegein. Laat je informeren door de sessie van de innovatieve start-up CommonEasy. Maak ook gebruik van de aanbieding van onze partner Etienne Oldeman Photography. Voor slechts € 25,00 excl. btw! heb je een professionele foto voor jouw social media accounts. Dat kan je niet laten liggen, toch? Tot vrijdag!

Lees verder

Oprichting Topshelf Media Foundation

07/07/2017
Topshelf Media

Vandaag, op 07-07-2017, exact tien jaar na de oprichting van zijn bedrijf op 07-07-2007, kondigt Martin Planken de oprichting aan van de Topshelf Media Foundation. De doelstelling van de foundation is om de kracht van (online) marketing, communicatie, public relations en technologie in te zetten om non-profits te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen en ambities.

Lees verder